canvasdoek 'Proud'

Proud

Ik wilde een mooi canvasdoek maken voor een speciaal iemand, J. Ik was het al enige tijd van plan, maar kon me er niet toe zetten. Het idee bleef terugkomen, dus besloot ik er toch wat mee te doen. Als stok achter de deur had ik zijn verjaardag, afgelopen weekend. Dat was een mooi moment om het te geven.

Ik was er helemaal klaar voor en stond mijn atelier om te beginnen. Ik wilde er in ieder geval een foto van zijn zonen in verwerken en de kleur oranje gebruiken (hij heeft een oranje muur in zijn huis). Ook een stuk uit het liedje ‘Father and Friend’ van Alain Clark moest er in.  Ik was enthousiast en….. het lukte niet. Ik zat zo vast in mijn hoofd. ‘Wat wil hij eigenlijk?’, ‘wat als het niet lukt?’, ‘wat als hij het niet mooi vindt?’ Ok, even stoppen dan maar. Ik  ging wat anders doen, kwam terug en begon opnieuw. Maar nu anders: met mooie muziek op. En ik sprak mezelf anders toe: ‘alles wat ik doe is goed, ik vertrouw er op dat de inspiratie vanzelf kom’. Wauw, wat een verschil, ik kwam uit mijn hoofd en alles begon te stromen. Het creatieve pad ontvouwde zich voor me. Ik besloot om er de kleur blauw aan toe te voegen. Zag een stukje legerstof liggen, dat er heel mooi bij paste.

En ineens was het af. Het was voor mij al een succes, omdat ik dit nu eindelijk gedaan heb. Een trots gevoel. En toen kwam het moment dat ik het ging geven. Spannend dat ik het vond! J. pakte het uit en ….. hij was geraakt. Toen wist ik: het is goed.

Wil jij ook een persoonlijk canvasdoek laten maken voor jezelf of als cadeau? Neem dan even contact met me op: Marjan - 0640961212 - info@just-m.nl

© 2012 - 2023 Just-M | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel