Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
Bedrijfsnaam: JUST-M
Locatie: WASSENAAR
KvK-nummer: 56966598
BTW-nummer: NL002017364B63
Santhorstlaan 2
2242 BG Wassenaar
0640961212

ALGEMENE VOORWAARDEN
Een overeenkomst met Just-M komt tot stand door een bestelling van de koper via de website.
Als u een bestelling plaatst bij Just-M geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Just-M behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

ARTIKELEN
Just-M doet er alles aan om de producten op de foto zo duidelijk mogelijk weer te geven. Er dient echter wel rekening mee gehouden te worden dat afwijkingen van kleuren en maten kunnen voorkomen. Just-M verwerkt originele materialen in de producten (zoals postzakken en legertenten). Er kunnen gebruikersporen zichtbaar kunnen zijn, zoals gaatjes of vlekken.

PRIJZEN
Levering van producten geschiedt tegen de verkoopprijzen, die op het moment van de totstandkoming van de overeenkomst op de website staan vermeld, onder voorbehoud van typefouten. Alle door Just-M gehanteerde prijzen en tarieven zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten, tenzij anders vermeld. Just-M behoudt zich het recht voor de prijzen en tarieven te wijzigen. Gewijzigde prijzen en tarieven gelden vanaf het moment dat dze op de website worden vermeld.

BETALING
Nadat koper een bestelling heeft geplaatst via www.just-m.nl ontvangt de koper per omgaande/per e-mail een orderbevestiging met daarin een overzicht van de door de koper bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden, en moet binnen 7 dagen na de bestelling overgemaakt te worden op rekeningnummer 7463722 t.n.v. Just-M te Wassenaar, o.v.v. ordernummer en naam.
Indien Just-M binnen 7 dagen na bestelling nog geen betaling van de koper heeft ontvangen, beschouwen wij de bestelling als geannuleerd.

LEVERING
Meubels worden niet door ons verzonden. Overige artikelen worden na ontvangst van de betaling, zo spoedig mogelijk verzonden, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen. Indien artikelen onverhoopt een langere levertijd hebben of niet meer leverbaar zijn, zal dit u z.s.m. per e-mail worden meegedeeld. Voor een product op bestelling (zoals bijv. een geboortehart of -schild) hanteren wij een levertijd van 7 werkdagen.

VERZENDKOSTEN
De artikelen, met uitzondering van meubels, worden verzonden via TNT post en derhalve hanteren wij de huidige TNT posttarieven:
Brievenbuspost tot 2 kg: 2,64 euro
Pakketpost 0 - 10 kg: 6,75 euro
Pakketpost 10 - 30 kg: 12,40 euro.

Just-M is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper.
Ook bestaat de mogelijkheid de bestelling op afspraak bij ons af te halen.

RETOURZENDING
Iedere bestelling kan binnen 7 dagen na ontvangst retour worden gestuurd, nadat u eerst Just-M hiervan per e-mail op de hoogte hebt gesteld. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking te worden teruggestuurd. Deze verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Het door u betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten, wordt binnen 30 dagen aan de koper terugbetaald.
Voor meubels geldt deze regeling niet, meubels kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Wij adviseren u om meubels eerst op afspraak te komen bezichtigen.

AANSPRAKELIJKHEID
Just-M is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen. Iedere aansprakelijkheid van Just-M is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

GESCHILLEN
Op deze Algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zo goed mogelijk in onderling overleg opgelost. Just-M kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

PRIVACY
De persoonsgegevens van de koper worden uitsluitend gebruikt in het klantensysteem van Just-M. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.

COPYRIGHT
Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Just-M.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2023 Just-M | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel